یه پسر

یه پسر دهه هفتادی که کلی آرزو داره و داره تلاش می‌کنه با کمک خدا بهشون برسه... توی این مسیر خاطرات خوب و بد اش رو اینجا می‏‌نویسه

یه پسر

یه پسر دهه هفتادی که کلی آرزو داره و داره تلاش می‌کنه با کمک خدا بهشون برسه... توی این مسیر خاطرات خوب و بد اش رو اینجا می‏‌نویسه

مصاحبه با اساتید

عموما وقتی ایمیل برای اپلای به اساتید دانشگاه های مختلف می زنید، در آخر ایمیل اشاره می کنید که تمایل دارین که در صورت لزوم با استاد مصاحبه کنید.

مصاحبه با اساتید یکی از بهترین حالت هایی که ممکنه براتون اتفاق بیفته. حداقل اش اینه که می فهمین استاد مربوطه پوزیشن داره و رزومه شما تقریبا با استاد یکی هست. 

کلی نکته برای مصاحبه با اساتید وجود داره که شما می توانید با سرچ در یوتیوب یا کانال های تلگرامی بدست بیارید. و حرف های من ممکنه تکرار مکررات باشه. 

ولی میخوام یه نکته بگم که تجربه خودم هست و ممکنه برای کسی مفید باشه.

اونم اینه که شما وقتی به مصاحبه دعوت شدین، سعی کنید که به هر سوال استاد ابتدا خوب فکر کنید و بعد به بهترین نحو توضیح بدین که تجربه شما میتونه برای آزمایشگاه استاد مفید باشه. به طور مثال می توانید به کورس هایی که در دانشگاه یا آنلاین گذروندین اشاره کنید. سعی کنید به استاد بفهمونید که آدم با انگیزه  و پر تلاشی هستید. 

نکته دوم این هست که حواس تون باشه که به زور خودتون رو به استاد وصل نکنید. اگر علاقه مندی های شما به ریسرچ استاد مچ نمیشه و خیلی از کارهای استاد دور هست، سعی نکنید که به استاد بگین که در آینده علاقه مند خواهید شد. چون این موضوع نشون میده که دارین سعی می کنید به هر نحوی مهاجرت کنید و این درس خوندن و اپلای کردن یک جورایی بهانه است. بنابراین اگر کاری که دوست دارین انجام بدین با کارهای استاد مچ نیست، به سادگی این موضوع رو بیان کنید. در بدترین حالت ممکن این است که پذیرش نخواهید گرفت. ولی بهتر از این است که وارد حوزه تحقیقاتی ای بشین که دوست ندارین و مجبور باشین 4 سال این مورد رو تحمل کنید. البته این نکته شاید برای بعضی رشته ها صدق نکنه ولی برای رشته هایی که چندین زمینه تحقیقاتی وجود داره ممکنه صدق بکند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد